Weboldal címe
Weboldal alcíme
AKTUÁLIS
Lorem ipsum

Híreink, eredményeink 

Tovább fejlődik a PSZA Motorsport.

By SIPOS ATTILA  2018-01-31

A tavalyi évben rengeteg szép sikerben volt részük a PSZA Motorsport versenyzőinek, amit idén még fokozni szeretnének a csapat vezetői. Papp Arnoldot kérdeztük az idei év terveiről és persze nem maradhatott ki a saját versenyzői pályafutása sem a beszélgetésből.

Hogyan sikerült a PSZA Motorsport 2017-es éve?

Nehéz ezt a kérdést megválaszolni, de fiatal csapat révén úgy gondolom sikeresen zártuk a tavalyi évet – kezdi a beszélgetést Papp Arnold “Arnie”. Nagyot fejlődött a csapat egy év alatt, amit legfőképpen a versenyzőinknek köszönhetünk. Szőnyi Andris megvédte bajnoki címét és már a Historic abszolútban is ott volt az élmezőnyben. Idén bajnokságot váltva az ORC-ben próbálja kamatoztatni az elmúlt két év tapasztalatát. Továbbra is teljes mértékben mellette állunk, bízunk a sikereiben. Födő Imit tavaly felsorolták ORC P12 mezőnyébe, hiszen a VFTS nem felelt meg a Historic szabályoknak, ahol nagyon kemény küzdelmet vívott a kategória társakkal, de a végén sikerült ismét felérni a csúcsra. A csapat többi tagjai Szabó Atsi, Mészi Ati, Tóth Ottó, akik egész évben küzdöttek velünk, szép részsikerekkel büszkélkedhettek. Nálunk tért vissza 17 év után Csukovics István, ez nagy elismerés a csapatnak, és annyit elárulhatok, hogy lesz folytatás, és idén is a csapatunkat fogja erősíteni. Czézinger Kristóf és Merényi Zsolti, tavaly ismerkedtek meg a csapatunkkal, egy-egy versenyen már bemutatták gyorsaságukat. Végül de nem utolsósorban, egy klasszikus név is a csapatunk hírnevét öregbíti a “sumavai gyorsasági menő” Szabó Laci, aki pár versenyen megmutatta, még mindig tudja nyomni a gázt.

Nem lehet könnyű a mai világban összefogni egy ekkora csapatot.

Nem könnyű az biztos, próbálunk mindenki kérésének eleget tenni, de ez sajnos nem mindig jön össze, viszont a visszajelzésekből tudunk fejlődni és javítani a dolgokon.

Értek benneteket csalódások?

Voltak jobb és voltak rosszabb versenyeink, de mindig próbáljuk pozitívan megélni a kudarcokat is. Hál istennek a csapattagjaink kitartanak mellettünk, még ha néha nehéz is.

A csapat irányítása mellett azért a versenyzésre is szakítottál egy kis időt!  [

Törlés Szerkesztés